even
voorstellen

moos werkt overal

moos, een trolleywagen op vier wielen, is het resultaat van 4 jaar ontwikkeling vanuit het oogpunt van de mens op de werkvloer. Directe aanleiding waren lichamelijke klachten door een ongemakkelijke werkhouding, onnodig en zwaar tillen.

Drie jaar geleden is het eerste concept getest op de werkvloer. Medewerkers waren er zeer over te spreken. Dit was voor ons echter niet voldoende om moos direct te introduceren. Het prototype was nog niet optimaal ontwikkeld in formaat en gewicht om mee te werken.

Gedurende de laatste jaren heeft moos een aantal upgrades ondergaan waarbij het oorspronkelijk doel niet uit het oog is verloren. Naast het oogpunt van de mens op de werkvloer is er ook het oogpunt van de ondernemer/bedrijfsleiding en deze is zeker zo belangrijk. Wij menen dat moos voor alle partijen een welkome aanvulling in het bedrijf moet zijn en blijven.

Wij werken niet alleen aan moos. Wij doen dit samen met u!

Wie wij zijn?
Een klein team met allen ruime ervaring in het zelfstandig ondernemerschap op uiteenlopende vlakken.

moos wordt door ons in de markt geplaats voor diverse branches, organisaties en bedrijven. Dit doen wij in samenwerking middels verkoop van moos trollywagens. De trollywagens kunnen eventueel in uw eigen huisstijl worden uitgevoerd. Hiervoor gelden enkele restricties met betrekking tot aantallen en overige afspraken.

U kiest bij ons en wij regelen de rest van de samenwerking met uw bedrijf of organisatie. Wij nemen graag contact met u op voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Maak kennis met moos en wij nemen direct contact met u op.

Fields marked with an * are required
OF BEL (OP WERKDAGEN VAN 10.00-16.00 UUR):
+31(0)85 060 62 08